Vegaaninen-pyttipannu

Ainekset

4 annosta
400g Pirkka perunoita (vihreä tai keltainen pussi)
1pkt(280 g) VegMe kasvismakkaraa
300g kukkakaalia
1(100 g) sipuli
1 1/2rkl öljyä
1/2-3/4dl Pirkka arrabbiatapestoa
1/2dl basilikaa hienonnettuna
1/2rkl sitruunanmehua

Valmistus

alle 30 min
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat.

Viipaloi makkara vinoviipaleiksi. Poista kukkakaalista lehdet.

Paloittele kukkakaalin kukinnot. Paloittele myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
Ruskista makkaranpalat pannulla. Siirrä sivuun.

Lisää öljy kuumalle pannulle ja paista kasviksia noin 15 minuuttia välillä käännellen. Sekoita joukkoon pesto ja makkarat. Mausta sitruunanmehulla ja lisää pinnalle lopuksi basilika.