Tonnikala-makaronilaatikko

Ainekset

8 annosta

1ps(400 g) Pirkka tummaa makaronia
2tlk(à 200/150 g) Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
1prk(375/200 g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1tl rakuunaa

Munamaito
6dl Pirkka kevytmaitoa
2 kananmunaa
1/2tl suola

Valmistus

30 – 60 min

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta makaronit ja kaada ne uunivuokaan.

Valuta tonnikalat ja salaattijuustokuutiot lävikössä. Sekoita tonnikalat, juustokuutiot ja rakuuna pastan joukkoon.

Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175-asteisen uunin alaosassa noin 45 minuuttia. Anna makaronilaatikon vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoamista. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.