Sipsipelti

Ainekset

10 annosta
1/2ps (á 200 g) Pirkka maissilastuja
1/2ps (á 325 g) poimuperunalastuja
1ps (70 g) Pirkka kvinoasnacksejä, creamy jalapeno
1/2ps (á 100 g) Pirkka voinmakuisia mikropopcorneja

Avokadodippi
2 (350 g) Pirkka syöntikypsää avokadoa
1prk (150 g) Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
1ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
1rkl limetinmehua
1tl Pirkka juoksevaa hunajaa
1tl suolaa
1/2tl mustapippuria
Sour cream & onion -dippi
1prk (200 g)
Pirkka laktoositonta kermaviiliä
1tl Pirkka sipulijauhetta
1tl Pirkka valkosipulijauhetta
1/2tl kuivattua persiljaa
1/4tl suolaa
ripaus mustapippuria

Valkosipuli-chilidippi
1prk (200 g) Pirkka turkkilaista jogurttia
2rkl Pirkka Parhaat rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä

Valmistus

Aloita valmistamalla dippikastikkeet. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha kuoresta.

Soseuta avokado haarukalla ja sekoita joukkoon loput avokadodipin ainekset.

Sekoita sour cream & onion -dipin ainekset keskenään. Tee samoin valkosipuli-chilidipille. Nosta dipit hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

Kypsennä popcornit pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta dippikulhot pellin keskelle ja lisää ympärille naposteltavat.