Salvia-broileriwokki

Ainekset

4 annosta
500g Pirkka porkkanoita
450g Pirkka broilerin fileesuikaleita, maustamaton
1-2rkl öljyä
1/2tl suolaa
1/2tl mustapippuria
1ps (200 g) purjoviipaleita (pakaste)
3-4rkl Pirkka salviapestoa
1rkl valkoista balsamiviinietikkaa

Valmistus

alle 30 min
Kuori ja leikkaa porkkanat tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi.
Ruskista broilerit öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Siirrä lautaselle.

Vokkaa porkkanoita noin 3 minuuttia pannulla ja lisää purjot. Mausta salviatahnalla ja etikalla. Lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat rapean kypsiä.Lisää broilerit ja kuumenna. Koristele persiljalla. Tarjoa wokin lisäksi salaattia ja halutessasi keitettyä riisiä, nuudeleita tai ohraa.