Pasta frutti di mare

Ainekset

4 annosta
300g Pirkka gluteenitonta spagettia
1ps (180 g) Pirkka isoja katkarapuja (pakaste)
1tlk (200/115 g) Pirkka Parhaat savustettuja sinisimpukoita
1-2rkl simpukoiden öljyä
1 iso sipuli
1/2rs (à 125 g) kirsikkatomaatteja
1tlk (500 g)
Pirkka paseerattua tomaattia
1/2tl sokeria
ripaus mustapippuria
tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hieman öljyä). Hienonna sipuli ja puolita tomaatit.

Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti. Mausta sokerilla ja pippurilla. Keitä vielä pari minuuttia.

Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle tomaatit ja runsaasti tuoretta basilikaa. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.