Ainekset
4 annosta n. 1,8kg myskikurpitsaa (n. 850 g valmista kurpitsasosetta) 1/2rkl Pirkka keltaista currytahnaa 1l vettä 2 Pirkka kasvisliemikuutiota 1tlk (400 g) Pirkka kookosmaitoa 1/2 limetin puristettu mehu
Valmistus
Leikkaa kurpitsa pituussuunnassa puoliksi. Poista siemenet lusikalla kaivertaen ja pane palat uunipellille leivinpaperin päälle kuoripuoli alaspäin.
Kypsennä paloja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai, kunnes sisus on pehmeää.
Kaavi pehmennyt kurpitsansisus lusikalla kattilaan. Lisää vesi, murennetut kasvisliemikuutiot ja currytahna. Keitä 5 minuuttia.
Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kookosmaito ja limetinmehu. Kiehauta ja nosta tarjolle.