Meksikolainen paistettu riisi

Ainekset

Ainekset
2-3 annosta
1rs (250 g) Pirkka Vikkelät kanan fileesuikaleita, maustamaton
1/2rs (à 250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
1/2pkt (à 200 g) Pirkka Parhaat fetajuustoa
1ps (250 g) Pirkka valmisriisiä, Meksiko
1rkl rypsiöljyä
2tl (savu)paprikajauhetta
1/2 ruukkua persiljaa tai korianteria hienonnettuna

Valmistus

Valmistus
noin 15 min
Nosta kanasuikaleet huoneenlämpöön.
Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja murenna feta. Puristele riisipussia kevyesti, jotta riisistä tulee irtonaista.
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä kanasuikaleet. Lisää paprikajauhe ja riisi, paista sekoitellen noin 7 minuuttia.
Ripottele tomaatit ja feta riisin päälle. Lisää lopuksi persilja tai korianteri.