Kana nuudelikeitto

Ainekset

Helppo kana-nuudelikeitto saa täyteläisyyttä kookosmaidosta ja maapähkinävoista. Käytä currytahnaa ja chiliviipaletta makusi mukaan.

4-5 annosta

1(400 g) Pirkka parsakaali
1rs (200 g) Pirkka herkkusieniä (tuoreita)
1rs (250 g) Pirkka broilerin fileesuikaleita, pintamaustettu
1rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
8dl vettä
2rkl Pirkka kasvisfondia
1tlk (200 ml) Suzi Wan kookosmaitoa
1/2dl Pirkka peanut butter smooth -maapähkinävoita
1rkl Pirkka punaista currytahnaa
2rkl Suzi Wan soijakastiketta
1 1/2rkl imetinmehua
1/3pkt (à 250 g) Suzi Wan munanuudeleita
1/2rs (à 250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
1 Pirkka mieto punainen chili viipaloituna
1/2dl korianteria hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min

Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi. Viipaloi puhdistetut herkkusienet.

Ruskista broilerit öljyssä tilavassa kattilassa. Lisää parsakaalit, herkkusienet ja valkosipulit. Kuullota vielä hetki.

Sekoita fondi kiehautettuun veteen. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito keittoon. Mausta maapähkinävoilla, currytahnalla, soijalla ja limetinmehulla. Kuumenna liemi kiehuvaksi.

Lisää nuudelit ja keitä noin 4 minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää loppuvaiheessa kirsikkatomaatit. Ripottele keiton pinnalle chiliviipaleita ja korianteria. Tarjoa heti.