Jauheliha-munakasrulla

Ainekset

15 annosta
6 kananmunaa
5dl maitoa
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/4tl suolaa
1/4tl mustapippuria
Täyte
1rs (400 g) Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
1ps (28 g) Pirkka tacomausteseosta
1/2(n. 100 g) paprika
pala (50 g) purjoa
1rs(180 g) Pirkka maustamatonta tuorejuuustoa
1 1/2dl Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

30 – 60 min
Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Mausta tacomausteella ja lisää joukkoon kuutioitu paprika sekä hienonnettu purjo. Sekoita joukkoon tuorejuusto.

Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.