Broilerinen pasta puttanesca

Ainekset

1-2

 valkosipulinkynttä
4
(n.15 g)
 anjovisfileetä
1/2-1

 Pirkka mieto punainen chili
2rkl

 oliiviöljyä
1tlk
(à 500 g)
 Pirkka tomaattimurskaa
2rkl

 kapriksia
1dl

 Pirkka Parhaat kalamataoliiveja (kivettömiä)
ripaus

mustapippuria
ripaus

sokeria
ripaus

suolaa
300g

 Pirkka spiralipastaa
1rs
(3kpl/340 g)
 Pirkka broilerin ohutleikkeitä

Lisäksi
Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
Hienonna valkosipuli ja anjovis. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuullota niitä öljyssä pannulla miedolla lämmöllä pari minuuttia. Varo, ettei valkosipuli pala.

Lisää tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Paista broilerit öljyssä pannulla pastan kypsyessä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan joukkoon.

Jaa pasta lautasille. Ripottele annoksiin parmesaaniraastetta ja nosta pinnalle viipaloidut broilerit. Koristele basilikan lehdillä.