Miten homma toimii?

Mukana arjessa

Miten tilaan K-ruoka.fi verkkokaupasta?

Voit tutustua tarkemmin K-ruoka.fi -verkkokaupan toimintaan tästä linkistä (https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/verkkokauppa/ohje-nain-tilaat-k-ruoka-verkkokaupasta)

Mikä on kauppiaan ruokakassi?

Kauppiaan ruokakassi on kolmen (3) aterian kokonaisuus neljälle (4) henkilölle. Toimitukseen kuuluu pääraaka-aineet sekä reseptit joilla valmistat monipuoliset ateriat perheellesi. Toimitus kuljetetaan kotiovellesi joten säästät aikaa muille arkiaskareillesi. Voit tilata muut elintarvikkeet toimituksen yhteydessä periaatteella “kaikki yhdeltä luukulta”.

Kauppiaan ruokakassin maksaminen?

Käytössämme on verkkomaksaminen ja kelpuutamme kaikki yleisimmät kortit verkkokaupassamme. Veloitus tapahtuu kun tilauksesi on keräilty ja asetettu kuljetettavaksi. Kauppiaan ruokakassista vähennetään kuljetusmaksu kokonaisuudessaan vaikka tilaisit muut elintarvikkeet samaan toimitukseen.

Milloin kauppiaan ruokakassi toimitetaan?

Kauppiaan ruokakassi toimitetaan kotiovellesi tiistaina kello 15 – 18. Puhelin kannattaa pitää mukana jotta kauppias tai kuljettaja voi mahdollisesti kommunikoida kanssanne. Tarkkaa toimitusaikaa tunnin tarkkuudella ei valitettavasti voi toivoa, koska kuljetukset tapahtuu mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Kauppiaan ruokakassi voidaan toimittaa vaikka et ole kotonasi. Jätämme ruokakassin turvalliseen paikkaan antamiesi ohjeiden perusteella.

En ole kotona toimituksen saapuessa?

Kuljettus jättää ruokakassin kotiovellesi. Saat tekstiviestin tästä ja mikäli emme voi jättää tilaustasi ovellesi sovimme uudesta mahdollisesta toimituksesta mikäli se on mahdollista.

Toimitus myöhässä tai muita ongelmia?

Tavoitteenamme on aina ilmoitaa tekstiviestillä mahdollisista myöhästymisistä. Toimituspäivänä lähetämme linkin jonka avulla voit seurata kuljetuksen edistymistä. Olethan mahdollisimman pian yhteydessä mikäli ilmenee toimitusongelmia.

Mistä reseptit ja ruokalistat?

Lähetämme aina sähköpostitse reseptit viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä. Kauppiaan ruokakassin mukana saat reseptit myös tulostettuna. Löydät sivuiltamme aina kahden viikon reseptiikan. Lukuisia reseptejä löydät lisää meidän reseptiikka osiosta

Mitä sinulla tulee olla keittiössäsi?

Kauppiaan ruokakassin lisäksi tarvitset yleisimpiä mausteita, öljyä, jauhoja, voita, ketsuppia, sinappia, pippuria, valkoviinietikkaa, jne. Voit tilata maustekassin kauppiaan ruokassin toimituksen yhteydessä. Maustekassilla pärjäät kotona yleisimpien reseptien parissa.

Aterioiden valmistus?

teriat ovat suunniteltu niin että valmistamiseen menee aikaa 20-60 minuuttia. Sinun ei tarvitse olla ammattikokki, vaan reseptiikka ja valmistusohje opettaa monipuoliseen ruuan laittoon ja luonnistuu varmasti kaikilta.

Tuotteiden tuoreus sekä alkuperä?

Keräämme AINA tuoreimmat tuotteet kaupasta teidän tilauksiinne. Reseptiikassamme on paljon satokauden tuotteita ja hedelmiä sekä vihanneksia käytetään myös kausien mukaisesti. Kotimaisuus ja lähellä tuotettu on meille tärkeää. Kaloissa kampela, turska, tonnikala ja vastaavat raaka-aineet on ulkomaan tuontia. Luomutuotteita käytämme mahdollisuuksien mukaan. Reseptiikka pitää sisällään myös Pirkka parhaat sarjan raaka-aineita.

Kauppiaan ruokakassin pakasteet ja kylmäkuljetus?

Kalapuikot, kampelat, turska, katkaravut, riista yms toimitetaan aina pakasteina. Kuljetamme pakasteet omissa kylmäastioissa toimitusosoitteeseen ja lisäämme pakasteet toimitukseen vasta pihapiirissäsi. Kala ja muut kylmäketjun tuotteet lisätään toimitukseen kylmäastioista vasta pihapiirissäsi.

Tuotepuutteet ja palvelulupauksemme?

Mikäli saatavuudessa on ilmennyt ongelmia korvaamme raaka-aineet vastaavalla tuotteella. Mikäli jostain syystä olemme tunaroineet hommissamme otamme 100%:n vastuun tapahtuneesta niin kauppias hoitaa homman!

Jos et löytänyt haluamaasi tietoa, lähetä kysymyksesi meille. Kauppias hoitaa homman.